پایه چراغ خیابانی
نصب پایه چراغ خیابانی
در نصب پایه چراغ های خیابانی از فندانسیون آماده و یا غیر آماده استفاده می کنند. در بسیاری از مواقع از فوندانسیون آماده جهت نصب پایه چراغ استفاده می کنند.
در نصب و راه اندازی پایه چراغ خیابانی باید از افراد ماهر و متخصص کمک بگیرید. نصب این پایه چراغ ها به روش های مختلفی انجام می شود که باید متناسب با محیط نصب بهترین و مناسب ترین روش را انتخاب کرد. در بیشتر مواقع برای نصب پایه چراغ خیابانی از فوندانسیون استفاده می کنند در واقع فوندانسیون می تواند بار و فشاری را که به پایه وارد می شود را به زمین منتقل کند. ابعاد و نوع فوندانسیون باید متناسب با مقاومت خاک و باد خور بودن منطقه تعیین شود. برخی از پایه چراغ های خیابانی از وزن و سایز بالایی برخوردارند و نمی توان آنها را به آسانی حمل و نصب کرد بنابراین اغلب برای نصب پایه چراغ های خیابانی از جرثقیل استفاده می کنند.
در نصب پایه چراغ های خیابانی از فندانسیون آماده و یا غیر آماده استفاده می کنند. در بسیاری از مواقع از فوندانسیون آماده جهت نصب پایه چراغ استفاده می کنند. فوندانسیون ها در واقع بخشی از پایه چراغ هستند که به عنوان زیر بنا جهت افزایش استحکام پایه چراغ از آنها استفاده می کنند. بتن مورد استفاده در فوندانسیون باید دارای میلگرد، آلماتور و سازه های آهنی باشد تا قدرت نگهداری پایه افزایش یابد. در طراحی فوندانسیون ها راهی برای عبور های سیم های برق قرار می دهند و دو لوله از پایین تا بالا جهت عبور سیم های برق وجود دارد. فوندانسیون های مناسب نصب چراغ های خیابانی اغلب به صورت پاشنه دار، مکعب مربع، ذوزنقه ای و... ساخته می شوند.
نکات مهم در نصب پایه چراغ خیابانی
تعیین تعداد براکت مورد نیاز و تعیین دقیق جهت آنها
بررسی محیط از نظر وجود موانع طبیعی مثل درخت و تپه ماهور
در حد امکان، قرار نگرفتن منبع نوری در مقابل دید راکبین و رهگذرین
متناسب با بادهای منطقه ای و نیروهای محیطی و جغرافیایی محل
تعیین مشخصات فنی درست
تعیین ارتفاع درست سازه بر مبنای نور مورد نیاز موقعیت جغرافیایی، مقدار ترافیک و تردد افراد
تعیین فاصله درست نصب پایه ها نسبت به هم و تامین پایه ها به تعداد لازم
- ۰۱/۰۷/۱۶